Onderzoek KULeuven - Een oproep
Onderzoek naar de ontwikkeling van een instrument voor de evaluatie van de ondersteuningsbehoeften in handicapsituaties in het kader van de integratietegemoetkoming.
14-08-2014  •  Proefpersoon gezocht
We zijn op zoek naar mensen die het, net al ons, belangrijk vinden dat er meer kennis over traumatisch hersenletsel komt.
10-03-2014  •  Ongeval Zonhoven

We zijn diep geraakt door de zinloze dood in het verkeer van 7 jonge mensen in Zonhoven. We weten: zoveel ouders, grootouders, broers en zussen, leerkrachten, klasgenoten, dorps­genoten, zoveel mensen worden hierdoor geraakt. We leven met hen allen mee en wensen hen veel sterkte toe. We zijn er opnieuw van overtuigd dat de bewustmaking naar jongeren toe rond verantwoord gedrag in het verkeer heel belangrijk is. Onze jongeren en ouders die hier over in het kader van het project Getuigen Onderweg in scholen gaan getuigen, willen daar graag hun steentje toe bijdragen.

21-11-2013  •  5 jaar Rondpunt

Op donderdag 21 november 2013 viert Rondpunt vzw haar 5e verjaardag met een congres in zaal De Schelp van het Vlaams Parlement te Brussel. "197.000 verkeers­slachtoffers later. 5 jaar Rond­punt", dat is de titel van deze dag. Heel wat professionals en enkele lotgenoten komen er aan het woord. Er wordt terug geblikt en in de toekomst gekeken.
Wil je er graag bij zijn?
Ga dan naar www.rondpunt.be, je vindt er het programma en het inschrijvingsformulier.

10-10-2013  •  Music for Life

het enthousiasme bij de jongeren was zo groot dat ze zich alvast in­geschreven hebben als goed doel bij de actie van Music for Life op StuBru. En met succes! StuBru zette het licht op groen. En nu mogen de ideeën voor een inzamelactie massaal binnen­stromen. Volg ook de berichten op Facebook hierover. 

15-09-2013  •  Jongeren brainstormen

Op zondag 15 september hebben enkele jongeren van Over-Hoop tijdens een brainstorm de koppen bij elkaar gestoken.
Ze vroegen zich af: hoe kan een aparte jongerenwerking binnen Over-Hoop eruit zien? Welke activiteiten kunnen we doen? Wie zal dat or­ganiseren? Het werd een boeiende  en dynamische uitwisseling met veel ideeën. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

© 2017 Over-Hoop • design by Lotsofdots
Over-Hoop publiceert foto's van de activiteiten op haar website. Indien u niet wenst dat een foto van u online staat kan u dit mailen aan info@over-hoop.be