22-04-2018  •  Familiedag

railbike.jpg

We spreken af om 9u30 aan het fort van Kapellen (Fortsesteenweg ter hoogte van nr. 37).  Zo kunnen we om 10u stipt vertrekken met de railbikes. Niet iedereen hoeft te fietsen, er zijn ook gewone zitplaatsen. De railbikes zijn overdekt en rolstoeltoegankelijk. Na een tochtje van 5 km is er een pauze en zorgen we voor een versnapering. Nadat onze railbikes gedraaid zijn fietsen we terug naar Kapellen. Voor het rail biken vragen we een bijdrage van 5 € per persoon.

Daarna gaan we naar zaal ' De Rosmolen' - Kerkdam 8 te 2940 Stabroek voor een heerlijke spaghetti en om gezellig bij te praten.

Wie niet wenst te rail biken kan ook tegen 13u30 naar 'De Rosmolen' komen.

Gelieve vóór 2 april in te schrijven. Dit kan hier of via e-mail naar info@over-hoop.be. Het aantal fietsen is beperkt, dus vragen wij om tijdig in te schrijven, met vermelding van:

- het aantal personen
- de leeftijd van de kinderen (indien van toepassing)
- keuze deelname rail biken en etentje
of
- keuze deelname zonder rail biken (enkel etentje)

Vegetariërs geven graag een extra seintje.

Je inschrijving is definitief na overschrijving van het gepaste bedrag met vermelding van je naam op rek.nr.BE43 1325 1947 9501 van Over-Hoop vzw.
We kijken heel erg uit naar jullie komst ! Heb je nieuwe lotgenoten leren kennen, aarzel dan niet hen even extra uit te nodigen.

© 2018 Over-Hoop • design by Lotsofdots
Over-Hoop publiceert foto's van de activiteiten op haar website. Indien u niet wenst dat een foto van u online staat kan u dit mailen aan info@over-hoop.be