07-05-2016  •  Wheelchairity

Met zo een 800 bezoekers kon Wheelchairity hun inmiddels vijfde editie succesvol afsluiten. Dit jaar was Brain-Storm voor het eerst van de partij en dat werd alvast gesmaakt bij onze leden.

Op zaterdag 7 mei trokken we met een hele groep richting Jette om samen te genieten van de sfeer en fantastische muziek onder een schitterende en hete zon. Om de hoofden fris te houden kaapten we met zen allen de beste plek van het festival en genoten we tussen het dansen door van een lekkere friet en frisdrank onder een parasol. 

Het festival werd georganiseerd door Wheelchairity vzw. en wordt gestuurd door een vriendengroep die van zeer nabij werd geconfronteerd met de impact van een verkeersongeval. Daarom zet de organisatie actief in op sensibilisatie en toegankelijkheid. De organisatie heeft reeds bijgedragen aan de financiering van speciaal aangepaste oprijplaten en waren betrokken bij de ontwikkeling van een app die de toegankelijkheid voor mensen met een beperking faciliteert.
Lena zorgde alvast voor het beeldmateriaal zodat ook jullie kunnen nagenieten van alweer een prachtige activiteit van Brain-Storm.
We kijken alvast uit naar de volgende editie en zullen weer talrijk aanwezig zijn.

© 2018 Over-Hoop • design by Lotsofdots
Over-Hoop publiceert foto's van de activiteiten op haar website. Indien u niet wenst dat een foto van u online staat kan u dit mailen aan info@over-hoop.be