17-04-2016  •  Familieuitstap Malderen

Zondag 17 april. Een aprilse dag, met aprils weer. Maar aprilse grillen of niet, de gocarttocht in Malderen werd een hartverwarmende activiteit. Tot in de puntjes geregeld door Rudy en Karin en enkele vrijwilligers van Roparunners Londerzeel. Even opgewarmd bij een heerlijke kom soep en dan onder een zacht zonnetje en met de nodige instructies de gocarttrein op.

Kreetjes, gegil en gelach ... "Hé hoe gaat dat? Oei, op tijd remmen! En nu een bocht nemen!! " Het is even wennen, maar al vlug zwieren we gezwind door het prachtige Brabantse landschap naar onze 1e stop: een prachtig kasteel waar ons op de binnenplaats hotdogs geserveerd worden. Toiletten? Geen nood! Ook daaraan heeft de organiserende ploeg gedacht: 2 mobiele toiletten op de aanhangwagen van het cateringbusje. Nog nooit gezien of meegemaakt! En zo gaat het weer verder: een appel, een heerlijk ijsje van de boerderij... We schieten op, maar moeten het parcours toch wat inkorten: een pijnlijk zitvlak, een knie die blokkeert en vermoeide leden. In het Cultuurhuis van Londerzeel volgt de beloning: een aperitiefje en heerlijke spaghetti. En voor wie nog niet moe is: een heuse dansvloer met DJ! Woorden schieten te kort bij het afscheid. Stralende gezichten , zowel van ouders als jongeren. Dankbare knuffels, zelfs een traan van ontroering. Het was een onvergetelijke dag. Met heel veel dank aan Rudy en Karin en de vrijwilligers van Roparunners Londerzeel!

© 2018 Over-Hoop • design by Lotsofdots
Over-Hoop publiceert foto's van de activiteiten op haar website. Indien u niet wenst dat een foto van u online staat kan u dit mailen aan info@over-hoop.be