27-09-2015  •  8e ontmoetingsdag

Enkele reacties

De mama van H., nieuw gezin:
Wat een groep warme en sterke mensen! Voor ons was het alvast deugddoend en als het lukt kom ik naar de volgende infoavond in Aalst. Bedankt voor het warme ontvangst en de deugddoende babbel. Onze dochter was enorm opgetogen over haar ontmoeting met A. en de anderen en kijkt erg uit naar de volgende ontmoeting. Ze zal zich vast en zeker lid maken van de jongerenwerking en bij de volgende activiteit aansluiten. Bedankt dat we kunnen deelnemen aan dit fantastisch initiatief, ik vind het geweldig dat jullie zoiets mooi voor anderen hebt mogelijk gemaakt vanuit jullie eigen ervaring.

De mama van L., nieuw gezin:
Zondag was een zeer fijne dag en ik heb er van genoten om met andere ouders te kunnen praten. Ik ben heel blij dat ik jullie heb leren kennen. Nu weet ik ten minste dat ik niet de enige ben die problemen heeft met de stages op school.

Karin, mede oprichter van Over-Hoop:
We hebben ontzettend genoten, een gezellige babbel hier en daar. Ook fijn weer nieuwe gezinnetjes te mogen ontmoeten. Met als hoogtepunt U-Turn, ontzettend boeiend, een pluim voor alle begeleiders die zich hiervoor inzetten. Chapeau ook voor Het Rekreatief. Wij vonden het tot hier toe de beste service, het lekkerste eten en de mooiste locatie van alle 8 jaren … wat vliegt de tijd !!!

© 2018 Over-Hoop • design by Lotsofdots
Over-Hoop publiceert foto's van de activiteiten op haar website. Indien u niet wenst dat een foto van u online staat kan u dit mailen aan info@over-hoop.be