12-08-2015  •  A Special Day in het park

Wat doen NAH’ers die een beetje tijd te veel hebben en eens iets leuks willen gaan doen? Met een aantal collega-NAH’ers en andere vrienden er een speciale dag van maken. Bij voorkeur in een park waar ook enkele goeie groepen spelen.

Dus zijn we woensdag 12 augustus 2015 naar A Special Day in het Park in Oudenaarde geweest. Het was de eerste keer dat zo’n dag – speciaal voor mensen met een beperking – werd georganiseerd. De 4 dagen erna ging dan Feest in het Park door.

Om 11u15 spraken we af aan de tent waar je de inkomtickets moest afhalen. Dus met zo’n bende die van over heel ’t Vlaamse land kwamen was iedereen er tegen 12u30 ☺ (behalve Gerwinde die wat later kwam omdat ze nog moest werken en voor haar gezin moest zorgen).

Urbanus was net begonnen toen we op het terrein kwamen waar we al snel ons vast plekje hadden toegeëigend tussen zo’n 1500 toeschouwers. Omdat het toch wel een lange, vermoeiende, warme dag was waren we blij dat er ook enkele randactiviteiten waren. Zo kon je je onder handen laten nemen door een schoonheidsspecialiste of kon je je ideale outfit kopen in de kringwinkel. Daarnaast kon je ook cruisen in een autoscooter of even ontspannen in een rad.

Tussen de groepen door was er ook een dj die probeerde de lege tijd tussen de groepen op te fleuren. Dankzij onze vriend Bert kwamen al snel een aantal mensen mee op de dansvloer staan. Leuk om weten: hier heeft Bert zijn vriendinnetje Lisa leren kennen ☺.

Hoe Urbanus en de andere groepen (Urbanus & De Fanfaar – Tourist LEMC – Janez Detd – Flip Kowlier – Gabriel Rios – Admiral Freebee – Arsenal) het er deden kan u nalezen op http://www.a-special-day.be. Hoewel we Arsenal niet hebben kunnen zien (het was de laatste groep en iedereen moest nog naar huis) vonden wij het in ieder geval de moeite.

We hebben zeker en vast allemaal genoten van deze zonovergoten dag en vonden het leuk om nog eens enkele oude bekenden terug te zien. Er was ook één nieuw lid bij (Maxime, aka Xiempie Vanbrabant).

Het was weerom een leuke activiteit van Brain-Storm en hopen van via via nog meer leden te bereiken …

Karl

© 2018 Over-Hoop • design by Lotsofdots
Over-Hoop publiceert foto's van de activiteiten op haar website. Indien u niet wenst dat een foto van u online staat kan u dit mailen aan info@over-hoop.be