21-03-2015  •  Activiteit Brain-Storm

Brain-Storm werkt naarstig verder..

Een kleinere opkomst dan op 08/11 met de volksspelen. Maar we waren toch blij dat we weer 12 jongeren mochten verwelkomen op een activiteit van Brain-Storm. Enkele anciens en voor het eerst ook Armanie en Kristof.

Uit de poll van vorig jaar bleek dat een karaoke hoog op het verlanglijstje stond van sommigen.

Een karaoke dus. Zingen dus. Ons vooral amuseren natuurlijk.

Zoals jullie weten ging het door in Zaal Ter Coose te Leest in de nabijheid van de mooie Mechelse stad.

We hadden de activiteit opgedeeld in 3 gedeelten.

Vanaf de eerste minuut vlogen we erin, hadden we onze zangstemmen gesmeerd en konden we beginnen brullen. Bij sommigen was dat zelfs letterlijk. Maar één voor één wisten we ons toch te amuseren. Door zelf te zingen of door te genieten en te lachen met het kunst-en vliegwerk van de anderen.

Even was er paniek toen de batterijtjes van de afstandsbediening van de karaoke set het hadden begeven. Gelukkig kan je op die momenten altijd rekenen op een kleine buurtwinkel. Eind goed al goed. Iedereen kreeg zijn nummer(s) gezongen en sommigen waren zelfs in het naar huis rijden nog niet moe en bleven zingen uit volleborst (ja, Dieter, onze eigenste musicalster).

Na al dit muzikale geweld was het warme avondeten meer dan welgekomen. Balletjes in tomatensaus met puree. Daar kon niemand nee tegen zeggen. Dimitri heeft zelfs alle overschotten opgegeten die de anderen hadden laten liggen.

Moe maar voldaan kon iedereen naar huis. Hop naar de volgende activiteit.

© 2018 Over-Hoop • design by Lotsofdots
Over-Hoop publiceert foto's van de activiteiten op haar website. Indien u niet wenst dat een foto van u online staat kan u dit mailen aan info@over-hoop.be