14-08-2014  •  Proefpersoon gezocht

Meer erkenning voor de problemen waarmee patiënten met een traumatisch hersenletsel dagelijks worstelen, dat willen we.
Daarom onderzoeken wij de gevolgen van traumatisch hersenletsel al sinds enkele jaren. U weet als geen ander dat ook na de revalidatieperiode, er nog hard geknokt moet worden om zo goed mogelijk mee te kunnen komen in de dagelijkse activiteiten, op school, en bij uw (sport)vereniging. U weet het, maar om hiervoor erkenning te krijgen bij instanties als verzekeringsmaatschappijen, overheid en scholen, moet er een wetenschappelijke basis zijn die uw problemen onderbouwt.
Wij zijn daarom steeds op zoek naar mensen die het, net al ons, belangrijk vinden dat er meer kennis over traumatisch hersenletsel komt.
We zoeken enthousiaste jongeren van 8 tot 18 jaar en mee willen doen aan ons onderzoek. Wil je graag samen met een broer of zus meedoen? Dat kan ook, want we zoeken zowel deelnemers MET als ZONDER een traumatisch hersenletsel. Broers en zussen zijn dus meer dan welkom! Meedoen met het onderzoek kan op alle dagen van de week, ook in weekenden en vakanties. Deelname aan het gehele onderzoek wordt vergoed met €150.
Ben je benieuwd? Kijk maar eens op www.proefpersoongezocht.be !
Ik hoop op uw hulp!

Sharissa Corporaal
Onderzoekster van Traumatisch Hersenletsel aan de KU LEUVEN
Sharissa.corporaal@faber.kuleuven.beSave

© 2018 Over-Hoop • design by Lotsofdots
Over-Hoop publiceert foto's van de activiteiten op haar website. Indien u niet wenst dat een foto van u online staat kan u dit mailen aan info@over-hoop.be